VOORDEELKAARTEN VOOR VALENCIA

Natuurlijk kent ook een toeristische stad als Valencia een speciale kaart voor toeristen waarmee ze van veel voordelen genieten zoals gratis reizen met het openbaar vervoer, gratis entree tot een groot aantal musea en attracties kortingen in winkels met traditionele producten uit Valencia en kortingen op verschillende bezienswaardigheden. In Valencia wordt deze kaart aangeboden onder de naam Valencia Card.

In vergelijking tot veel andere stedentripbestemmingen is deze voordeelkaart echt voordelig, waardoor je
De aanschafprijs er al heel snel uit hebt. Vandaar dat een redelijk groot deel van de toeristen een Valencia Card aanschaft.

De voordelen

Als je een Valenciakaart aangeschaft hebt dan mag je meer dan 20 musea, attracties en bezienswaardigheden gratis bezoeken waaronder:

Almudín
Casa Museo Blasco Ibáñez
Tossal Gallerij
Lonja de la Seda
Rice Museum
Valencia History Museum
Fallas Museum
Quart Towers
Serranos Tower

Daarnaast zijn er ook verschillende plekken waar je tot 50% korting krijgt.

Met de Valencia Card heb je recht op gratis openbaar vervoer tijdens de geldigheid van je kaart. Het gaat om de metro, de bus en de tram. Het vervoer van en naar de internationale luchthaven van Valencia met de metro is inbegrepen!

Prijzen

De Valencia Card is te koop voor 24 uur, 48 uur en 72 uur. De geldigheid gaat in vanaf het eerste moment dat je de voordeelkaart gebruikt. Er zijn kaarten voor volwassenen en voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Voor personen vanaf 13 jaar kost de Valencia Card 15 euro voor 24 uur, 20 euro voor 48 uur of 25 euro voor 72 uur. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar gelden er kortingen.

Je kunt de Valencia Card vooraf via internet reserveren. Betalen kan dan via iDeal of creditcard.

RESERVEER HIER DE VALENCIA CARD

De Valencia OV-kaart

Een geweldig product voor wie zich geregeld met het openbaar vervoer wil verplaatsen in Valencia is de Valencia OV-kaart. Met deze kaart heb je recht op een privé-transfer vanaf de internationale luchthaven van Valencia naar je accommodatie in de stad. Je wordt door de chauffeur in de aankomsthal opgewacht met een bordje met jouw naam erop. De chauffeur brengt je vervolgens naar je hotel, appartement of ander soort accommodatie in Valencia.

Bij het instappen van de taxi ontvang je van de chauffeur de Openbaar Vervoer Kaart voor Valencia met een geldigheid van 3 dagen. Daarmee kun je drie dagen onbeperkt vrij reizen met de metro en bus in Valencia. Je hoeft niet eerst naar een loket of kantoor om de kaart op te halen. Je drie dagen gaan pas in op het moment dat je de OV-kaart voor de eerste keer gebruikt. Op dat moment wordt deze geactiveerd.

Reserveer hier de Valencia OV-card met luchthaventransfer