VOORDEELKAARTEN VOOR VALENCIA

Natuurlijk kent ook een toeristische stad als Valencia een speciale kaart voor toeristen waarmee ze van veel voordelen genieten zoals gratis reizen met het openbaar vervoer, gratis entree tot een groot aantal musea en attracties kortingen in winkels met traditionele producten uit Valencia en kortingen op verschillende bezienswaardigheden. In Valencia wordt deze kaart aangeboden onder de naam Valencia Card.

In vergelijking tot veel andere stedentripbestemmingen is deze voordeelkaart echt voordelig, waardoor je
De aanschafprijs er al heel snel uit hebt. Vandaar dat een redelijk groot deel van de toeristen een Valencia Card aanschaft.

De voordelen

Als je een Valenciakaart aangeschaft hebt dan mag je meer dan 20 musea, attracties en bezienswaardigheden gratis bezoeken waaronder:

Almudín
Casa Museo Blasco Ibáñez
Tossal Gallerij
Lonja de la Seda
Rice Museum
Valencia History Museum
Fallas Museum
Quart Towers
Serranos Tower

Daarnaast zijn er ook verschillende plekken waar je tot 50% korting krijgt.

Met de Valencia Card heb je recht op gratis openbaar vervoer tijdens de geldigheid van je kaart. Het gaat om de metro, de bus en de tram. Het vervoer van en naar de internationale luchthaven van Valencia met de metro is inbegrepen!

Prijzen

De Valencia Card is te koop voor 24 uur, 48 uur en 72 uur. De geldigheid gaat in vanaf het eerste moment dat je de voordeelkaart gebruikt. Er zijn kaarten voor volwassenen en voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Voor personen vanaf 13 jaar kost de Valencia Card 15 euro voor 24 uur, 20 euro voor 48 uur of 25 euro voor 72 uur. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar gelden er kortingen.

Je kunt de Valencia Card vooraf via internet reserveren. Betalen kan dan via iDeal of creditcard.

RESERVEER HIER DE VALENCIA CARD

Valencia Pass

De voordelige Valencia Pass is een echte aanrader als je Valencia gaat bezoeken. Je schaft hiermee in één keer toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Valencia aan. Waar mogelijk kies je meteen de data en eventuele tijdvakken voor populaire attracties zoals het Oceanografic. Je kunt de tickets van de Valencia Pass mobiel opslaan. Je hoeft geen losse entreetickets mee te nemen.

Dit is inbegrepen in de Valencia Pass:

✅ toegang tot het meest bekende aquarium van Europa: het Oceanografic

✅ bezoek alle bezienswaardigheden van Valencia eenvoudig met de Hop on Hop of Bus

✅ toegang tot het Science Museum en Hemisfèric

✅ een geweldige mobiele app over Valencia met alle leuke weetjes en ingesproken feitjes over de stad

✅ 10% korting op andere attracties in Valencia

De Valencia Pass is een exclusief product van Tiqets.com, de marktleider op het gebied van city passes. De Valencia Pass is alleen via internet te koop:

Bekijk en boek de Valencia Pass