Valencia top 10

Valencia top 10 / handige tips

 home handige tips links cookiebeleidcontact 

paella

Ciudad de las Artes y las Ciencias

Mercado Central

bezienswaardigheden

Jardin del Turia

pleinen

El Carmen

Cabanyal

Plaza de Toros

musea

 
TIP: reserveer je tickets vooraf
 
TIP: Valencia voordeelkaarten
 
TIP: fietstochten in Valencia
 
meer handige Valencia tips

VALENCIA HANDIGE TIPS

Natuurlijk heb ook jij het geld niet op je rug groeien en groeit er ook geen geldboom in je tuin. Daarnaast zit er ook bij jou maar 24 uur in één etmaal. Als je een bezoek brengt aan Valencia is het daarom handig om geld en/of tijd te besparen. Ook is het voorkomen van irritaties of ellende tijdens je stedentrip naar Valencia wel net zo prettig. Met onze tips kun je geld besparen, wachttijden bij bezienswaardigheden en attracties voorkomen en negatieve ervaringen vermijden. Uit eigen ervaring hebben we een aantal tips beschreven die je handig van pas kunnen komen op het moment dat je een vakantie naar Valencia boekt of als je ter plaatse bent.

Dit zijn onze Valencia tips:

Bespaar geld op je hotel
Door een goede prijsvergelijker te gebruiken kun je gemakkelijk de laagste prijzen vinden voor een hotelkamer of appartement in Valencia.

Hop-on hop-off bus
Met een open dubbeldekkerbus die langs toeristische routes door Valencia rijdt kun je gemakkelijk de vele hotspots van Valencia bezoeken.

Ontdek Valencia op de fiets
De fiets is een gezond, milieuvriendelijk en bovenal leuke manier om Valencia te verkennen. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door Valencia met ervaren gids of je kunt met een huurfiets zelf op pad gaan.

Reserveer je tickets vooraf
Lange wachtrijen voorkomen of de teleurstelling voorkomen dat je helemaal niet meer naar binnen kunt bij de populairste musea en attracties zoals L' Oceanogràfic doe je door vooraf je tickets via internet te reserveren.

Valencia voordeelkaarten
Met de uiteenlopende city passes voor Valencia kun je (soms veel) geld besparen op vervoer, entreeprijzen en de kosten voor excursies in Valencia.

 

 

Valencia bezienswaardigheden Valencia voor beginners Valencia in één dag bijzondere plaatsen in Valencia Valencia tips