ONTDEK VALENCIA OP DE FIETS

Een stad als Valencia loont zich prima om op de fiets te ontdekken. Het klimaat is er over het algemeen zeer aangenaam en op de fiets ben je gezond bezig. Je kunt met de fiets ook meer plekjes ontdekken en zien dan wanneer je in een bus zit. Er zijn volop mogelijkheden om Valencia op de fiets te ontdekken. Je kunt natuurlijk een fiets huren en vervolgens zelf op pad gaan. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door Valencia met een ervaren gids die je van alles laat zien en ook veel interessante informatie en tips kan geven.

Fietstours door Valencia

In Valencia kun je deelnemen aan verschillende fietstours. Deze fietstochten met gids (Nederlandstalig en bij sommige tours Engelstalig) kun je reserveren bij Baja Bikes. Dit bedrijf is gespecialiseerd in fietstochten in steden over heel de wereld.

Er zijn verschillende fietstochten die je kunt boeken, waarvan de Valencia Highlights fietstour veruit de meest populaire is. Binnen een tocht van 3 uur bezoek je alle belangrijke bezienswaardigheden van Valencia zoals het historisch centrum, Turia, Plaza de la Virgin en de Stad van Kunst en Wetenschappen. Andere leuke fietstochten in Valencia zijn de tapasfietstocht en de privéfietstocht.

Bezoek je Valencia met kinderen? Dan is de Valencia met kinderen fietstocht ideaal voor je gezin. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen zelf fietsen, voor jonge kinderen (kleuters) zijn er kinderzitjes beschikbaar.

Reserveren

Vooraf reserveren is een must. Zonder reservering kun je niet mee. Voor de Nederlandstalige Valencia Highlights Tour geldt dat deze soms vrij snel uitverkocht zijn en dat op tijd reserveren daarom wel handig is. Dat is echter zonder risico, want je hoeft niet vooraf te betalen en je mag gratis wijzigen of annuleren. Mocht het weer je niet aanstaan dan cancel je de trip gewoon of je verschuift hem naar een andere dag. Bij een beetje regen zijn er ook gratis ponchos beschikbaar.

Bekijk alle fietstochten met gids in Valencia

Fietstours door Valencia