Valencia top 10

Valencia top 10 / handige tips / Valencia voordeelkaarten

 home handige tips links cookiebeleidcontact 

paella

Ciudad de las Artes y las Ciencias

Mercado Central

bezienswaardigheden

Jardin del Turia

pleinen

El Carmen

Cabanyal

Plaza de Toros

musea

 
TIP: reserveer je tickets vooraf
 
TIP: Valencia voordeelkaarten
 
TIP: fietstochten in Valencia
 
meer handige Valencia tips

VALENCIA VOORDEELKAARTEN

Natuurlijk kent ook een toeristische stad als Valencia een speciale kaart voor toeristen waarmee ze van veel voordelen genieten zoals gratis reizen met het openbaar vervoer, gratis entree tot een groot aantal musea en attracties kortingen in winkels met traditionele producten uit Valencia en kortingen op verschillende bezienswaardigheden. In Valencia wordt deze kaart aangeboden onder de naam Valencia Card.
 In vergelijking tot veel andere stedentripbestemmingen is deze voordeelkaart echt voordelig, waardoor je de aanschafprijs er al heel snel uit hebt. Vandaar dat een redelijk groot deel van de toeristen een Valencia Card aanschaft.

De voordelen
Als je een Valenciakaart aangeschaft hebt dan mag je meer dan 20 musea, attracties en bezienswaardigheden gratis bezoeken waaronder:

Almudín
Casa Museo Blasco Ibáñez
Tossal Gallerij
Lonja de la Seda
Rice Museum
Valencia History Museum
Fallas Museum
Quart Towers
Serranos Tower

Daarnaast zijn er ook verschillende plekken waar je tot 50% korting krijgt.

Met de Valencia Card heb je recht op gratis openbaar vervoer tijdens de geldigheid van je kaart. Het gaat om de metro, de bus en de tram. Het vervoer van en naar de internationale luchthaven van Valencia met de metro is inbegrepen!

Prijzen
De Valencia Card is te koop voor 24 uur, 48 uur en 72 uur. De geldigheid gaat in vanaf het eerste moment dat je de voordeelkaart gebruikt. Er zijn kaarten voor volwassenen en voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Voor personen vanaf 13 jaar kost de Valencia Card 15 euro voor 24 uur, 20 euro voor 48 uur of 25 euro voor 72 uur. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar gelden er kortingen.

Je kunt de Valencia Card vooraf via internet reserveren. Betalen kan dan via iDeal of creditcard.

Valencia bezienswaardigheden Valencia voor beginners Valencia in één dag bijzondere plaatsen in Valencia Valencia tips