Valencia top 10

Valencia top 10 / handige tips / reserveer je tickets vooraf

 home handige tips links cookiebeleidcontact 

paella

Ciudad de las Artes y las Ciencias

Mercado Central

bezienswaardigheden

Jardin del Turia

pleinen

El Carmen

Cabanyal

Plaza de Toros

musea

 
TIP: reserveer je tickets vooraf
 
TIP: Valencia voordeelkaarten
 
TIP: fietstochten in Valencia
 
meer handige Valencia tips

RESERVEER JE VALENCIA TICKETS VOORAF VIA INTERNET

Als je Valencia bezoekt dan is de kans groot dat je één of meerdere attracties, musea of bezienswaardigheden zult gaan bezoeken. De stad heeft op dit moment zoveel te bieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Ciudad de las Artes y las Ciencias. De populariteit van Valencia en haar attracties kunnen voor wachtrijen zorgen waarbij de wachttijd flink op kan lopen. In het ergste geval sta je uren in de rij of kun je op de dag zelf al niet meer terecht. Zonde van je tijd en het zou helemaal jammer zijn als je tijdens je stedentrip naar Valencia de door jou gewenste activiteiten of bezichtigingen niet kunt doen omdat er geen plek (meer) is.

Kies voor zekerheid
Door vooraf je tickets via internet aan te schaffen voorkom je teleurstellingen. Voor attracties en bezienswaardigheden waar beperkte toegang toe is of waar een tijdslot aan vast zit ontkom je er eigenlijk niet meer aan om vooraf je entreetickets aan te schaffen. Op die manier kun je naar binnen op het gereserveerde tijdstip.

Waarvoor is vooraf reserveren absoluut aan te raden?
Voor een aantal attracties en bezienswaardigheden is vooraf reserveren eigenlijk een 'must', omdat je anders geconfronteerd kunt worden met lange wachtrijen en mogelijk zelfs de teleurstelling dat je die dag helemaal niet meer naar binnen kunt. Als je het 'L' Oceanogrāfic' wilt bezoeken dan is het vooraf kopen van een skip-the-line ticket zeker aan te raden.

L' Oceanogrāfic
Als grootste sea life center van Europa mag het L' Oceanogrāfic rekenen op een grote belangstelling. Dat zorgt vaak voor wachtrijen bij de kassa. Het vooraf kopen van je tickets zorgt ervoor dat jij zo naar binnen kunt.
reserveer je skip-the-line entreetickets voor L' Oceanogrāfic

 

 

Valencia bezienswaardigheden Valencia voor beginners Valencia in één dag bijzondere plaatsen in Valencia Valencia tips